Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCENDIAR, SCANDALOS! Tânăra care l-a acuzat pe primarul din Stoenești că a ABUZAT-O SEXUAL negociază partide de sex pe rețelele de socializare (FOTO EXCLUSIV)

Limbaj suburban cum rar poți vedea! Pe adresa de mail a redacției am primit mai multe imagini care surprind o conversație, de fapt, o negociere, între tânăra care l-a acuzat pe primarul din localitatea Stoenești că a abuzat-o sexual încă de când avea 13 ani și un alt tânăr dornic de distracție. Practic, cei doi au negociat o partidă de sex ce ar fi urmat să aibă loc, iar tânăra ar fi trebuit să accepte mai mulți parteneri, dar și mai multe stiluri. Neînțelegerea, pare-se că a plecat de la suma de bani . Aici cei doi nu am putut cădea de acord, el a oferit prea puțin, iar domnișoara ar fi vrut mai mult, mai ales că ar fi trebuit să presteze toată noaptea. Cei doi nu au reușit să ajungă la un numitor comun, și, mai mult, tânărul se enervează și o înjură pe fată.
La final, intervine, împăciuitoare, mama fetei, care îi cere tânărului să o scuze pe fiica ei pentru ”scăparea” din mesaje. Răspunsul tânărului este apoteotic și arată, de fapt, calitatea morală atât a lui, cât și a celor două ”prestatoare de servicii”.
Nu se știe dacă întâlnirea amoroasă a mai avut loc, dacă tânărul a sunat-o pe fată și dacă s-au înțeles, însă, o concluzie se poate desprinde cu ușurință din toată această poveste: faptul că primarul din Stoenești a fost atras într-un scandal de asemenea anvergură de adversari politici de-ai săi, care s-au folosit de două unelte ”ieftine”: tânăra presupusă abuzată și mama ei.

”Făcătura” a ajuns și la TV

Recent, povestea, care își are rădăcinile în anul 2014, a ajuns și în studiourile de televiziune naționale, acolo unde părinții fetei s-au plâns de ceea ce cred ei că i s-ar fi întâmplat fetei.
Încă de la începutul scandalului, primarul a negat orice relaţie cu minora, cu atât mai mult presupusul viol, susţinând că întreaga poveste este o „făcătură” a unui contracandidat care urmăreşte să-l înlăture de la primărie.
„Este o situaţie foarte urâtă, care nu trebuia să se întâmple. Soţul meu nu merită aşa ceva. Cine i-a înscenat această problemă? Este contracandidatul de la Cacova, cu nepoata, pe care dumneavoastră o consideraţi minoră sau ce este… I-a înscenat tot cazul, ca să-l denigreze, să-l pună într-o poziţie foarte proastă”, a declarat soția primarului reporterului Antena 1.
„Vă daţi seama că eu nu pot să concep că aşa ceva este adevărat. Deci, n-a fost adevărat aşa ceva. Nu este frumos aşa ceva. Am trecut printr-o situaţie foarte urâtă. Suntem căsătoriţi de 34 de ani. De ce să nu am încredere în soţul meu? De ce să-ţi pui căsnicia în pericol din cauza unor fete p… (nu s-a auzit cuvântul – n.r.), chiar nu mai găsea pe nimeni decât o minoră cu purtări proaste? Nu este adevărat”, a conchis soţia primarului.
Soția primarului crede că autorul moral al acestei false dramolete este unul dintre contracandidații soțului său. „Fata este o fină de-a lui. Este vorba despre cel care a candidat la ultimele alegeri şi a pierdut. Soţul mi-a spus că este o înscenare. Eu n-am văzut? Că au avut nişte filmări… Eu când o să-i acţionez în judecată o să fie martori care spun ce i-a spus el”, a mai precis doamna.

Amintim că în vara anului trecut o tentativă de sinucidere a unei tinere de 17 ani s-a transformat într-un imens scandal sexual în care primarul din localitatea Stoenești, județul Vâlcea, Gheorghe Dumbravă, este acuzat că ar fi avut relații amoroase cu tânăra de când aceasta avea 13 ani. Polițiștii vâlceni s-au sesizat în acest caz din oficiu, după ce în spațiul public au apărut diverse filmulețe și mesaje telefonice cu privire la presupusa relație dintre cei doi.
Semne de întrebare privitoare la izbucnirea scandalului acum sunt multe, iar apropiații primarului susțin că fata este doar o unealtă a adversarilor politici ai lui Dumbravă. Se pare că tânăra ar fi fost ademenită în această poveste, după ce i s-ar fi promis bani şi o viaţă fără griji financiare în Anglia.