Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMAGINI ŞOCANTE: Bătrân BĂTUT crunt la Lădeşti! Hoţii au primit citaţie… nu erau acasă

Un bătrân din comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea, se afla internat în stare gravă la spital, după ce a fost atacat în propria curte de doi indivizi, care aveau intenţia să fure. Deşi s-a depus plângere la poliţie, oamenii legii din localitatea Lădeşti nu i-au găsit acasă pe presupuşii agresori şi le-au lăsat citaţie. Între timp, conform spuselor fiicei bătrânului agresat, tatăl ei se află la spital, iar mama ei trăieşte cu spaima la Lădeşti că hoţii o pot ataca în orice moment pentru că poliţiştii nu pot fi paznici, nu-i aşa? Însă, s-ar putea mişca cu celeritate, mai ales în asemenea situaţii, când este vorba de bătrâni lipsiţie de apărare.
„Dragi prieteni, vecini, care aveţi părinţi sau bunici în comuna Lădeşti, protejaţi-i! S-a format o gaşcă care terorizează satul Cermegeşti, comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea, furând din case şi bătând bătrâni, iar poliţia nu intervine, nu ia nici o măsură! Aşa arată tatăl meu după ce A.I.V. (în postare i se dă numele celui învinuit – n.r.) i-a dat cu un lemn în cap, l-a alergat prin propria curte şi a continuat să-l bată. De o săptămână este în spital cu tratament, iar de mâine ne-au trimis cu el la Bucureşti. O săptămână de la incident a trecut şi poliţia încă nu a stat de vorbă cu A.I.V., care aproape mi-a omorât tatăl în bătaie. Spun că, în ziua incidentului nu l-au găsit sau nu a vrut să iasă din casă, şi aparent ei nu au timpul necesar să îl mai caute.
De o săptămână, mama trăieşte cu frica că poate intra peste ea în casă, iar singurul lucru pe care poliţia ni l-a spus despre asta este că „nu garantează nimic, că nu pot sta paznici”. Poliţia Lădeşti este total dezinteresată de ce se întâmplă cu bătrânii noştri”, mai spune în postarea semnatara textului.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea a reacţionat după apariţia imaginilor în spaţiul public, anunţându-ne că s-a deschis un dosar penal şi că presupuşii infractori au primit citaţie, nefiind găsiţi acasă.
„Există un dosar penal în lucru la Postul de Poliţie Lădeşti, în care se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe. Persoanele bănuite urmează să fie audiate mâine (15 ianuarie – n.r.) conform citaţiei, pentru că nu au fost depistate până acum. Aspectele relatate în postare – cum că ar exista un grup de persoane în comuna Lădeşti care comit diferite infracţiuni – nu se confirmă. Persoanele implicate nu au mai creat probleme în trecut. De asemenea, iniţial, bătrânul a refuzat transportul la spital”, arată IPJ Vâlcea.