Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Hoţi prinşi la Zătreni! Unul a fost băgat după gratii!

Timp de cinci zile, poliţiştii din Zătreni şi Bălceşti au muncit necontenit pentru a-i prinde pe hoţii ce au prădat locuinţa unei femei din localitatea Zătreni. Infractorii au dat „lovitura” în noaptea de 29/30 septembrie 2015, când au furat, dintr-o anexă a gospodăriei Rodicăi I., un motoferăstrău, patru staţii de amplificare audio şi o combină muzicală, bunuri în valoare de 12.000 lei.

În urma unei anchete ample a oamenilor legii, a ieşit la iveală că vinovaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat se fac doi tineri, unul de 21 de ani şi un altul, minor, de 17 ani.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Zătreni şi criminalist din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti au reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea furtului. Este vorba de C. Constantin, de 21 de ani, şi M. C., de 17 ani, ambii din comună.

Ieri, în baza probatoriului administrat în cauză, C. Constantin, de 21 de ani, a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea, tânărul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale” – se arată în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.