Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

GRAV: Şapte morţi suspecte în Vâlcea, week-end-ul trecut!

foto arhiva Vocea ValciiLa sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din Vâlcea au întocmit nu mai puţin de şapte dosare penale pentru morţi suspecte.

Conform poliţiştilor, doi vâlceni din Creţeni, o femeie şi un bărbat, ambii de 42 de ani, au fost găsiţi morţi în locuinţă, ei fiind se pare intoxicaţi cu monoxid de carbon. Ei locuiau într-o casă aflată în construcţie, iar pentru a se încălzi au făcut tot felul de improvizaţii cu o butelie de aragaz, fără a fi prevăzut cu un coş de evacuare a gazelor. Cadavrele celor doi nu prezentau urme de violenţă, acestea fiind depuse la morga Spitalului Drăgăşani în vederea necropsiei medico-legale.

O altă persoană decedată a fost găsită în albia unui râu de pe raza comunei Perişani, fiind vorba de un bărbat de 53 de ani, cauzele morţii sale fiind încă necunoscute. Şi la Câineni a fost înregistrat un deces, fiind vorba de un bărbat de 32 de ani – Florian Vulpe – care a fost zdrobit pe un arbore pe care îl exploata.

La Ocnele Mari şi la Govora, doi bărbaţi au decedat ca urmare a unor afecţiuni cardiace mai vechi. Bărbatul de la Ocnele Mari avea 69 de ani şi a fost găsit mort pe un teren, iar cel de la Govora – 61 de ani – a fost găsit mort într-o anexă din gospodăria sa. De asemenea, şi la Oteşani a fost găsită o femeie de 43 de ani decedată în propria-i locuinţă, iar cauzele decesului nu se cunosc încă.