Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GIGI MATEI: „NU am luat şpagă!”

Primarul Gigi Matei s-a arătat extrem de revoltat de atacurile din ultima vreme din unele publicaţii locale, în care este acuzat de ar fi luat şpagă de la o firmă de salubritate, susţinând sus şi tare că ziarul respectiv a scris la comandă, întrebându-se retoric cine l-a plătit pe semnatarul articolului calomnios.

„Nu am făcut nicio presiune asupra nimănui. Nici măcar nu cunosc firmele care s-au înscris la licitaţia pentru salubrizarea oraşului. Preşedintele comisiei de licitaţie este Eduard Vîrlan. Dacă cineva a făcut presiuni asupra sa, este liber să vorbească. Deocamdată, firmele respective sunt în evaluare… Mi se pare profund tendenţios să faci asemenea presupuneri, lipsite de orice temei” a spus Matei.

Amintim că în data de 14 ianuarie a.c., la Primăria Râmnicu Vâlcea, au fost depuse patru oferte pentru concesionarea serviciului de salubrizare al oraşului. Este vorba despre 2 firme şi două asocieri de firme: Asocierea SC Servicii Salubritate Bucureşti SA (Lider, cu sediul în Bucureşti) – SC Iridex Group Import Export Bucureşti – filiala Costineşti SRL (Asociat 1, sediul în Costineşti, jud. Constanţa) – SC Iridex Group Import Export SRL (Asociat 2, cu sediul în Bucureşti); SC Retim Ecologic Service SA (cu sediul în Timişoara); Asocierea SC Romprest Energy SRL – SC Compania Romprest Service SA (ambele cu sediul în Bucureşti); SC Brai Cata SRL (cu sediul în Brăila)