Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO VIDEO: Candidatura lui Bogdan Pistol a fost RESPINSĂ la vot. Liberalul şi-a dat DEMISIA

O nouă şedinţă a Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, 17 decembrie a.c., pentru alegerea unui vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte interimar. Deşi consilierii PNL şi PDL au lipsit de la întrunire, surpriza mare a fost atunci când, cu toate că nu se aşteptau, pe uşa sălii de şedinţe au intrat Bogdan Pistol (PNL) şi Alina Lupu (PDL), alături de cei trei consilieri independenţi, întrunindu-se astfel cvorumul.
Aşadar, şedinţa a putut fi întrunită, alegându-se prima dată, prin vot secret, un preşedinte de şedinţă, în persoana lui Dumitru Persu. Mai apoi, vicepreşedintele Persu l-a propus pe Bogdan Pistol ca şi candidat la funcţia de vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte interimar. Atunci s-au putut vedea toate jocurile politice, uneltite în ultimele zile, sorţii nefiindu-i favorabili liberalului Bogdan Pistol. Asta pentru că, din cele 17 voturi valabil exprimate (Pistol abţinându-se de la vot – n.r.), doar 15 consilieri judeţeni l-au votat pe Pistol, două voturi fiind împotrivă. Aşadar, vicepreşedintele liberal nu a putut trece peste acest test, el declarând imediat după aceea că-şi dă demisia.
Conform surselor noastre, doi consilieri independenţi au trădat, fiind vorba de Filip Teodosie şi Petre Grigore.
Iată în video de mai jos cum s-a desfăşurat tentativa de alegere a unui vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.