Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: IJJ Valcea

FOTO: METODĂ ȘOCANTĂ de ESCROCARE a cerșetorilor în VÂLCEA!

foto: IJJ ValceaO femeie a fost prinsă în timp ce cerșea pe străzile din Râmnicu Vâlcea, păcălind oamenii că este handicapată. Jandarmiide la IJJ Vâlcea au fost cei care au depista-o pe escroacă în data de 1 septembrie 2015, în jurul orei 11.00, în zona Cozia, ea cerând bani de la trecători, spunându-le că are mâinile arse și nu poate munci.

Când a fost luată la întrebări de oamenii legii, femeia, Simona C. – 36 de ani, din județul Alba, a fost nevoită să recunoască faptul că înșela oamenii cu bună-știință, ea neavând niciun fel de handicap. Mai mult, obligată de jandarmi, escroaca a dezvăluit că și-a înfășurat mâinile sănătoase în fașă sanitară și le-a îmbibat ulterior în suc de roșii, pentru a le da un aspect de arsură.

Pozele atașate sunt relevante și se vede clar, în momentul în care femeia își dă jos fașa sanitară, că ea nu suferă de niciun handicap fizic.

“Modul în care femeia «se manifesta» a atras atenţia jandarmilor care au oprit-o şi au constatat că aceasta îşi disimulase mâinile în faşă sanitară îmbibată cu sos de roşii, pentru a da impresia unui handicap sever, în scopul obţinerii de bani de la cetăţeni. Jandarmii «au vindecat-o miraculos» pe numita C. Simona de 36 de ani din judeţul Alba, pe care au sancţionat-o contravenţional cu avertisment în conformitate cu prevederile legii 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii publice” – se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei Vâlcea.