Acasă Dezvăluiri FOTO El este tânărul care a sunat la 112 și a spus...

FOTO El este tânărul care a sunat la 112 și a spus că e o BOMBĂ în mall-ul nou din Râmnicu Vâlcea (EXCLUSIV)

Vocea Vâlcii a intrat în posesia imaginii cu tânărul care a sunat la 112 și a alertat autoritățile, spunând că sunt amplasate bombe în cele două mall-uri din municipiul Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii din Vâlcea au anunţat, luni dimineaţă, că a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de apelare abuzivă la 112 în cazul alertei cu bombă de la mall. 3.000 de persoane din ambele mall-uri din Râmnicu Vâlcea au fost evacuate, duminică seară, alerta dovedindu-se falsă.

Mall-ul vechi și mall-ul nou din Râmnicu Vâlceau au fost evacuate, după ce duminică seara a fost transmis un apel la 112 de alertă cu bombă.
Potrivit ISU Vâlcea, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în noul Mall din Râmnicu Vâlcea este amplasata o bombă.
„Poliţişti, jandarmi şi forte S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale. De asemenea, poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea apelantului”, spun reprezentanţii ISU Vâlcea.
Autorităţile au evacuat mall-ul şi îi roagă pe cei care sunt în zonă să respecte indicaţiile date de către forţele de ordine.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.