Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Cine este inginerul Bercu, angajatul RAR REȚINUT în urma perchezițiilor! VEZI ce funcție politică avea

În urma perchezitiilor care au avut loc miercuri, 11 septembrie a.c. în județele Vâlcea, Sibiu și Mureș și la sediile RAR din cele 3 județe, un angajat al RAR Vâlcea a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre inginerul Cornel Bercu, care lucra la omologare pe linia de inspecție.
Surse din mediul administrativ și politic ne-au spus că domnul Bercu era un activist politic și că de-a lungul timpului, el a schimbat mai multe partide. De asemenea, la Drăgășani, se discuta tot mai accentuat despre o candidatură a lui Bercu la primăria din orașul viilor.
Cornel Bercu, fost membru al PD până în 2008, apoi membru al PDL Dragasani si consilier local al municipiului Dragasani din partea acestui partid pana in anul 2012, apoi membru si vicepresedinte al PPDD Dragasani, apoi membru al ALDE, iar in prezent vicepresedinte ALDE dragasani si desi nimeni din partid nu vehicula numele lui ca si potential candidat la functia de primar in 2020, omul cauta sa ajunga in aceasta postura amenintand chiar ca va candida independent daca ALDE nu ii va sustine candidatura.