Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: ziuanews.ro

Fostul tenismen Dinu Pescariu, audiat la DIICOT

Foto: ziuanews.roDinu Pescariu a fost audiat ca martor în dosarul în care procurorii DIICOT cercetează doi angajați ai firmei Black Cube, Weiner Ron și Geclowicz David, care au fost acuzați că au încercat să o spioneze pe Laura Codruța Kovesi. Tenismenul, după cum susțin anumite surse, se află pe lista cu persoane care urmau să fie monitorizate de către israelieni.

În prezent, cei doi angajați ai firmei Black Cube se află în arest la domiciliu, după ce mai multe luni au fost ținuți în stare de arest preventiv.

Va reamintim că infracțiunile de care cei doi sunt acuzați de procurorii DIICOT sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, acces ilegal la un sistem informatic, transfer neautorizat de date informatice, alterarea integrității datelor și operațiuni ilegale cu dispozitive și programe informatice.

Surse judiciare spun că cei doi israelieni au primit o lista cu mai multe persoane pe care ar fi trebuit să le urmărească și dintre acestea face parte alături de Laura Codruța Kovesi și fostul tenismen Dinu Pescariu.