Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fosta iubită a lui Dan Leasă a rămas fără mașinile pe care le-a primit cadou de la el

În urmă cu un an de zile, am publicat un articol critic despre controversatul om de afaceri Dan Leasa, menționând că de și este dator vândut mai multor vâlceni înșelați, el a închiriat vila fostului fotbalist Hagi, locuind în cartierul Pipera al Bucureștiului, împreună cu iubita sa Alina Crișan, fosta componentă a trupei A.S.I.A. Ziarul CANCAN a preluat informația, indicându-ne ca sursă, așa cum era și normal. Ei bine, acum a venit vremea să preluăm și noi informații, dar de data asta despre iubita vâlceanului Dan Leasă, folosindu-ne de informațiile din ziarul amintit, dar și de pozele cu care s-a ilustrat articolul.

Alina învață mersul pe jos

Se spune că slăbiciunea fostei cântărețe sunt ma șinile sport de culoare neagră, dar nu i-a refuzat lui Leasă cadoul, un BMW X5, pe lângă autoturismul Audi sport pe care-l primise când i s-a băgat în pat prima dată. Dar, de curând, recuperatorii au lăsat-o fără ma șini pe fosta norocoasă, ma șina sport fiindu-i luată de un cămătar, iar puternicul BMW X5 de o firmă de recuperări.

Deziluzie

Alina Crișan nu s-a ales cu mare lucru după relația amoroasă pe care a avut-o cu omul de afaceri vâlcean Dan Leasă. Cunoscut drept un bărbat extrem de galant cu femeile, Leasă i-a dat Alinei cadouri consistente, în aur, valută, vacanțe exotice, dar și păcătoasele de autoturisme, cărora Don Juanul nu le plătise decât două rate la leasingul ce-l ajutase să se insinueze în viața și sufletul fetei. După cum spun colegii de la CANCAN, inițial, vedeta ar fi refuzat să cedeze BMW-ul și i-ar fi amenințat cu poliția pe cei care veniseră să i-o confiște. Blonda ar fi insistat asupra faptului că ma șina este un cadou de la iubitul ei, fără să țină însă cont și de faptul că vehiculul figura în acte pe numele lui Leasă. Până la urmă, Alina Crișan a cedat, iar jeepul a fost ridicat de reprezentanții societății de leasing din fața unui restaurant de lux din parcul Herăstrău.

În acela și timp, vedeta a rămas și fără bolidul Audi R8. Ma șina ar fi fost lăsată gaj la un cămătar care- și face veacul în barurile de fițe de pe Dorobanți contra sumei de 12.000 de euro și nu a mai fost răscumpărată.

Escroc celebru

Iubiții Dan Leasă și Alina Crișan au format un cuplu mai bine de trei ani. În acest timp, „țeparul” Leasă a fost condamnat în mai multe rânduri pentru falsuri, înșelăciuni și evaziune fiscală, însă, de și toate condamnările sale însumează nu mai puțin de 24 de ani de închisoare, acesta a reu șit să rămână în libertate. Nu ne mai întrebăm și de ce, că doar pentru o rață furată, am văzut, alții fac pușcărie 6 luni, cu o justiție hipercoruptă. Numai în anul 2007, Dan Leasă a împrumutat, cu acte false, 550 de miliarde de lei vechi de la BCR și Romextera, bani care nu au mai putut fi recuperați. Anul trecut, escrocul a fost evacuat din vila din Pipera închiriată de la Gheorghe Hagi, pentru că „afaceristul” acumulase datorii la chirie în valoare de 10.000 de euro.

Va scăpa, oare, de închisoare?

Este o întrebare care nu mai așteaptă răspuns de la Justiție, șitiindu-se că doar hoții mărunți fac pușcărie în România, iar „titanii în ale hoției fapte” scapă cu câțiva ani de închisoare, după care se întorc în societate ca să- și cheltuiască „agoniseala” făcută pe spatele băncilor, statului și a noastră, a proștilor care ne împăcăm cu soarta de năpăstuiți. Acum, Leasă locuiește în Rm. Vâlcea, nu mai este plin de fițe, bani și femeiuști ce-l pupau pe portofel și este obligat să se ducă la sfârșitul fiecărei luni, la Serviciul de probațiune de pe lângă Tribunalul Vâlcea, să facă act de prezență, să semneze într-un registru special constituit pentru infractori (pilo și!) ca el și să- și afle viitorul juridic.

Radu DUMITRESCU