Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Fiul unui ofiţer SRI, găsit mort în apartament, cu un cuţit înfipt în spate

Un elev al Liceului de Informatică din Iași, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort, vineri seara, în apartament, cu un cuţit înfipt în spate. Poliţiştii au declanşat cercetări pentru prinderea autorului crimei.

Sabin Şerban, elev în clasa a XII-a la liceul de Informatică din Iaşi, a fost găsit chiar de către tatăl său. Crima s-a petrecut în holul apartamentului din zona Alexandru cel Bun, unde tânărul locuia împreună cu părinţii săi.

Tatăl adolescentului a sunat imediat la numărul de urgente 112, însă medicii echipajului SMURD sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, băiatul fiind deja decedat.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări, pentru identificarea şi prinderea autorului acestei crime. Totodată, pe parcursul nopţii, echipe de poliţişti au patrulat în zona blocului unde locuia tânărul, încercând să adune informaţii care ar putea contribui la desfăşurarea anchetei. Trupul băiatului a fost transportat la IML Iaşi în vederea efectuării necropsiei, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Vecinii afirma că au auzit zgomote pe casa scării, însă susţin că au crezut că este vorba despre nişte copii care se joacă în holul imobilului. Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este aceea a unei răzbunări.