Acasă Dezvăluiri EXCLUSIV! SCANDAL HOMOSEXUAL într-un liceu din VÂLCEA: Un profesor, şantajat de elevul...

EXCLUSIV! SCANDAL HOMOSEXUAL într-un liceu din VÂLCEA: Un profesor, şantajat de elevul cu care se iubea

Unul dintre cei mai buni profesori de geografie din judeţul Vâlcea este implicat în această perioadă într-un scandal sexual de mari proporţii. Totul se întâmplă la Liceul din Brezoi, judeţul Vâlcea, acolo unde este titular dascălul, Gheorghe Mosor, care se pare că i-ar fi făcut avansuri homosexuale unui elev de-al său, pe care îl medita la geografie pentru bacalaureat.

Elevul este în clasa a XI-a şi a înţeles că poate câştiga ceva din viciul profesorului său, înregistrându-l pe acesta în momente intime, filmările respective aflându-se pe telefonul elevului, un Iphone 5, cumpărat pare-se tot de profesor. Mai mult, adolescentul de 17 ani l-a şi şantajat pe dascăl, cerându-i acestuia diverse sume de bani, precum şi bunuri. Prin şcoală se vorbeşte chiar că i-ar fi cerut profesorului să-i treacă apartamentul pe numele său, dar şi că i-ar cerut 1.500 de euro.

Tatăl unui elev, poliţist, a intrat pe fir

Toată această aventură amoroasă dintre profesor şi elev a ieşit la iveală în momentul în care elevului i s-a stricat telefonul şi l-a dus la reparat la un prieten de-al lui. Acesta s-a uitat în pozele şi filmuleţele de pe telefon şi a găsit înregistrările compromiţătoare. Imediat, băiatul i spus tatălui lui, care este poliţist, iar acesta a luat măsuri, anunţând procurorii şi poliţiştii despre ceea ce se întâmplă.

Se pare că înregistrările compromiţătoare se mai află şi pe alte telefoane ale elevilor din şcoală.

În liceu părerile sunt împărţite. Unii îi ţin apărarea profesorului, iar alţii îi dau dreptate elevului. imediat după izbucnirea scandalului, în urmă cu 2 săptămâni, profesorul nu a mai venit la şcoală, intrând în concediu medical.

Directorul a activat comisia de etică

Povestea a ajuns şi la urechile directorului Liceului din Brezoi, mama elevului povestindu-i toată tărăşenia. Prima măsură a conducătorului unităţii de învăţământ a fost să activeze comisia de etică în cazul profesorului Gheorghe Mosor.

„Noi, la Liceu, am activat comisia de etică şi până la sfârşitul lunii aştept acest raport finalizat. Comisia va face toate investigaţiile, din punct de vedere administrativ. Este o situaţie extrem de dificilă, acum domnul profesor este în concediu medical. După ce raportul este gata, Consiliul de Administraţie o să valideze sancţiunea din raport.

Din cele ce ştiu eu, avansurile ar fi avut loc prin decembrie 2015 sau ianuarie 2016, dar acum 2 săptămâni s-a aflat. Sunt foarte multe zvonuri. Mama elevului a venit şi mi-a spus verbal, fără să lase şi o plângere sau ceva de genul acesta, că ar fi fost o molestare, o formă de hărţuire, însă în plan fizic nu s-a întâmplat nimic.

Este regretabil ce se întâmplă.

Elevul l-a şantajat pe profesor prin diverse forme, bani şi altele. Am înţeles că mama elevului a fost şi la poliţie, însă nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. A rămas să îmi aducă şi mie copii după documentele pe care le iniţiază. M-am întâlnit de mai multe ori cu mama elevului şi am discutat”, ne-a declarat directorul Liceului din Brezoi, Ilie Diaconescu.

La Poliţia oraşului Brezoi ne-a fost confirmată existenţa înregistrării unei plângeri penale de către mama elevului.

vom reveni

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.