Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

EXCLUSIV! Detalii ȘOCANTE și acuzații de HĂRȚUIRE SEXUALĂ în cazul tinerei care s-a sinucis de la Păușești Otăsău

Acuzații de o gravitate enormă ies la iveală în cazul tragediei tinerei de 24 de ani, care s-a spânzurat luni, 8 iulie a.c. la Păușești Otăsău. Gestul fetei de a încheia socotelile cu viața, alegând să se spânzure a șocat întreaga comunitate din Păușești, mai ales că Diana era cunoscută drept o copilă veselă, cu o poftă de viață molipsitoare, avea o ambiție de fier, era extrem de inteligentă, era corectă și respectuoasă cu cei din jur! Nu există cineva să spună ceva rău despre acel copil, susțin cunoscuți ai Dianei.
Diana a fost înmormântată joi și a lăsat în urma ei multă durere, dar și multe întrebări fără răspuns. Se pare că în biletul de adio pe care familia l-a găsit explică oarecum ce a împins-o să facă gestul extrem de a-și lua viața.

Hărțuită sexual la serviciu?

Apropiați de-ai tinerei susțin că aceasta avea probleme de mai bine de un de zile la serviciu. Ea lucra la o unitate bancară și de asigurări din Râmnicu Vâlcea și, așa cum reiese din spusele mai multor cunoscuți de-ai Dianei, se pare că aceasta era hărțuită sexual de șeful ei de la agenție.
”Am fost contactata in privat de colege/prietene de-ale Dianei cărora le este teama sa faca plangere penala la politie datorita faptului ca ‘agresorul psihic al fetei’ ar fi o persoana influenta in Rm Valcea (desigur vorbim de o companie multinationala unde lumea stie ca se invart bani in functie de interese), ca atare se tem sa dea declaratii din acest motiv.
Mai mentionez ca aceste persoane care m-au contactat sint persoane tinere de pana in 30 ani. Una din ele mi-a povestit ca ‘agresorul psihic de la …’ ar fi facut avansuri sexuale fetei, adica ca i-ar fi solicitat servicii sexuale in biroul acestuia, insa ar fi fost refuzat de catre victima, motiv pentru care fata a fost practic macinata psihic in mod sitematic timp de un an de zile de catre acesta”, susține o apropiată de-a Dianei.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

În cazul tinerei, poliția din Horezu a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor fi supravegheate de un procuror din Horezu. Oamenii legii vor face cercetări cu privire la împrejurările decesului tinerei de 24 de ani.