Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Eugen Mănescu şi-a găsit naşul: Primarul interimar Matei îi somează pe cei de la Drumurile Naţionale

În cursul zilei de miercuri, primarul interimar Gigi Matei a verificat în teren mai multe lucrări aflate în derulare. Prima zonă vizitată a fost cea de pe strada Posada – DN 67 – unde echipele de la DADP şi Pieţe Prest au intervenit în data de 19 aprilie pentru eliminarea unor acumulări de apă, prin dislocarea unei plăci de beton de deasupra rigolei acoperite de scurgere a apelor pluviale.

„Îi dau amendă câte 50 milioane lei pe zi până repară drumul”
inundatii matei 2 copy
Pentru continuarea lucrărilor, a fost somată Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea ca să facă, fără întârziere, demersurile necesare remedierii situaţiei, precum şi eliminării riscului reapariţiei unor astfel de cazuri.

„Directorul de la Drumurile Naţionale s-a făcut că plouă şi nici măcar nu a venit la faţa locului. Când a ajuns apa de la ploile acelea torenţiale în dreptul ACR, unul dintre canalele subterane dalate în care se scurge o rigolă din parcul G-ral Magheru către calea ferată, s-a înfundat şi a inundat întreaga intersecţie. Noi am intervenit rapid cu ADP-ul, am făcut tot ce a ţinut de noi, am recuperat 2 cămine și apoi am informat Drumurile Naţionale să continue lucrarea. Directorul de acolo mi-a spus că nu are bani să execute lucrarea şi nici timp pentru că dânsul are treburi mai importante. Îl atenţionez că mie nu îmi arde de glume şi voi discuta cu el instituţional. Dacă nu are de gând să remedieze lucrurile, îl voi amenda, conform legii, cu câte 50 milioane lei vechi pe zi, până când catadicseşte să repare drumul” – ne-a declarat primarul interimar Gigi Matei.
inundatii matei 1 copy
O altă lucrare analizată de Gigi Matei a fost cea de continuare a străzii Matei Basarab – după intersecţia cu str. Ferdinand – cu un acces carosabil asfaltat şi iluminat public, ce va duce până la viitorul spaţiu de picnic din zonă ce va fi amenajat în această vară.

inundatii matei 4 copy