Acasă Dezvăluiri ELENA UDREA, amenințată de un deținut că va fi infectată cu virusul...

ELENA UDREA, amenințată de un deținut că va fi infectată cu virusul HIV

Elena Udrea trece prin clipe grele, mai ales de când a fost mutată la penitenciarul Târgșor, iar aceasta începe să se teamă pentru viața ei. Când se afla în arestul Capitalei, Udrea a primit o scrisoare de amenințare de la un deținut, în care i se spunea că există o comandă ca ea să fie infectată deliberat cu HIV în închisoare.

Deținutul descrie cu amănunte, în scrisoarea sa, cum ar fi urmat să fie Elena Udrea infectată deliberat cu HIV, la comanda lui Sile Cămătaru, care ar acţiona şi el tot la ordin. Deţinutul care i-a scris spune:

„Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile. Şi au discutat despre tine spunându-i că vrea să te distrugă şi spunându-i că, dacă are pe cineva care să-ţi facă rău, la care Sile a spus „da”. Îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de SIDA, ca să te distrugă. Eu săptămâna asta am primit scrisoare de la Sile.”, o anunţă deţinutul respectiv pe Elena Udrea.

De asemenea, deținutul i-a mai scris Elenei Udrea că a fost pus să colecteze mostre biologice de la bolnavi cu HIV ,internaţi la Spitalul Penitenciar Rahova. Apoi, seringa ar fi trebuit să fie dusă la penitenciarul, în care urma să fie mutată Udrea.

Deținutul care i-a scris fostului ministru se aflăî încarcerat la penitenciarul Colibași și susține că a refuzat comanda venită de la SIle, pentru că are o slăbiciune pentru fostul ministru al Turismului.

„Hai să-ţi spun cine sunt şi care este problema şi ai încredere că acest lucru nu se va întâmpla fiindcă eu sunt dur, dar nu cu tine pentru că pe tine, ca femeie, te-am simpatizat şi te simpatizez toată viaţa fiindcă nu meriţi să ţi se facă acest rău.

(…) Eu, în libertate joc rău, la comandă, sunt tatuat pe tot corpul şi pe toată faţa. Am 42 de ani şi de fel sunt din Caracal, Olt. În prezent, nu mai am pe nimeni, pentru că un clan din Rusia mi-a omorât soţia şi fetiţa în 2000 pentru o combinaţie în Torino. (…), mai scrie deţinutul.

Inițial, Elena Udrea nu a luat în serios scrisoarea de la deținutul de la Colibași, însă în momentul mutării sale intempestive la Târgșor, a început să se îngrijoreze, susține Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea.

„Iniţial nu a dat foarte mare importanţă acestei scrisori, a fost primită cu ceva vreme în urmă dar în momentul în care a fost mutată atât de brutal la Târgşor, fără înştiinţare sau fără explicaţie anume sigur că lucrul acesta i-a dat foarte mult de gândit şi a luat foarte în serios acea scrisoare”, a spus Dragomir.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.