Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DUPĂ 3 ANI: Violatorul fetei care s-a aruncat de la etaj, dat pe mâna justiţiei (VIDEO)

La sfârşitul lunii februarie a anului 2012, un caz şocant a cutremurat Vâlcea. O adolescentă s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Râmnicu Vâlcea, după ce a fost violată de un bărbat, iar alţi patru voiau să o oblige să întreţină relaţii sexuale şi cu ei. Ruxandra Maria N., pe atunci având 16 ani, şi-a dorit moartea în acel moment, nu a mai stat pe gânduri şi s-a aruncat de la etaj, cu gândul de a scăpa din mâinile violatorilor.

Fata a ajuns la spital în stare gravă, cu multiple fracturi, în timp ce violatorul, Ionuţ Sorin Trică, şi ceilalţi trei prieteni ai săi au ajuns pe mâna poliţiei. Rezolvarea cazului a durat destul de mult, o bună parte din timp dosarul stagnând la Poliţia Vâlcea, pentru ca mai apoi să fie preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, care în data de 23 ianuarie 2015 au decis să-l dea pe violator pe mâna justiţiei.

Violatorul riscă până la 10 de ani de închisoare

Aşa cum spuneam, de curând, Ionuţ Sorin Trică – 29 de ani, a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol, cauza înregistrându-se pe rolul instanţei Judecătoriei Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii spun că le-a luat trei ani să elucideze cazul pentru că, pentru o bună perioadă de timp, violatorul a fugit din ţară, el ducându-şi veacul prin Italia. Cât despre ceilalţi patru prieteni ai săi, care au atentat la onoarea fetei, nu se mai ştie nimic, ei fiind absolviţi de orice vină.
În schimb, violatorul Trică, a recunoscut chiar de pe atunci că a întreţinut relaţii sexuale cu minora, însă a susţinut tot timpul că a fost cu acordul ei. Sigur, după expertizele medicale amănunţite s-a dovedit că, de fapt, a fost viol, iar bărbatul, dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare. Articolul 218 din Noul Cod Penal prevede că „raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârşit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa sau profitând de această stare, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi”

Drama tinerei violată

Nefericitul eveniment din anul 2012 a avut loc într-un apartament al blocului S7, de pe strada Gib Mihăescu, din Râmnicu Vâlcea. Deşi a suferit răni grave, fiind diagnosticată cu traumatism la ambele gambe, traumatism antebraţ drept, traumatism de bazin, multiple fracturi şi stare de şoc traumatic, la scurt timp după incident, Ruxandra Maria N. a povestit drama prin care a trecut, mărturisindu-le ziariştilor de la ProTv că prefera să moară decât să îndure ruşinea de a fi batjocorită de toţi bărbaţii din apartament. Ea a povestit că a însoţit în apartamentul respectiv o prietenă care voia să-şi facă un tatuaj, dar, la un moment dat, s-a trezit singură în apartament cu cinci bărbaţi pe care nu-i cunoştea, unul dintre ei violând-o, iar alţii intenţionând să facă acelaşi lucru. „El a venit după mine, avea nişte ochi care pur şi simplu te înfiorau. M-a ameninţat cu o armă şi cu un cuţit, mi-a dat şi un pumn… Am zis că mai bine mor decât să stau cu atâţia băieţi! Prietena mea ştia tot de la bun început” – a spus atunci victima Ruxandra Maria N.

sursa video: protv.ro

[iframe src=’http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=60555631§ion=2&video_section_id=’ frameborder=’0′ style=’width: 600px; height: 368px; scrolling: no;’ ]