Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Dragu, interzis la primărie! PSD merge la Măldăreşti pe mâna unui om al legii!

Ionel Dragu, primarul suspendat al comunei Măldăreşti, judeţul Vâlcea, a pierdut trenul la alegerile locale din vara acestui an. După cum bine se ştie, social-democratul este acuzat de comiterea infracţiunilor de delapidare, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la infracţiunea de fals material în înscrisuri oficiale, el fiind până de curând în spatele gratiilor.

Recent însă, Ionel Dragu a fost eliberat din arest preventiv, el fiind pus sub control judiciar strict, în sensul că poate să se deplaseze doar în satul Măldăreşti. De asemenea, el are interzis să intre în incinta Primăriei Măldăreşti sau să ia contact cu alţi funcţionari de acolo.

Sursele noastre judiciare ne-au declarat însă că cea mai interesantă parte este aceea că lui Ionel Dragu i s-ar fi interzis să candideze la alegerile din vara acestui an, mai ales că pe numele său urmează să mai fie deschise alte câteva dosare penale în care este acuzat de fapte de corupţie.

PSD s-a reorientat…

În aceste condiţii, conducerea PSD Vâlcea a fost nevoită să se reorienteze şi să-şi caute un candidat viabil şi cu imagine nepătată pentru alegerile de la Primăria Măldăreşti. Astfel, ei l-au găsit pe Alexandru Luţescu, un tânăr de 38 de ani, care până acum câţiva ani a fost poliţist. De altfel, el provine dintr-o familie de poliţişti, tatăl său fiind în trecut şef al Postului de Poliţie Măldăreşti.

Alexandru Luţescu a fost nevoit însă să-şi dea demisia din Poliţia Vâlcea din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale. Din păcate, deşi a încercat din răsputeri să-şi salveze fetiţa, mergând cu ea la tratamente în străinătate, soarta i-a fost potrivnică, copila pierzând lupta cu boala.

Acum, din dorinţa de a face lucruri bune pentru comunitatea sa, Alexandru Luţescu s-a gândit să candideze pentru funcţia de primar al comunei Măldăreşti, din partea PSD Vâlcea.