Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DOCUMENTE EXCLUSIVE: VEZI AICI cine vrea înlăturarea lui Mihăilescu de la Direcţia Silvică Vâlcea! PNL şi PSD şi-au dat mâna pentru decapitarea directorului

Gheorghe Mihăilescu, directorul Direcţiei Silvice Vâlcea este ţinta unor atacuri concentrate atât din interiorul instituţiei pe care o conduce, cât şi din afară, din sfera politicului local, care-l vrea pe Mihăilescu cât mai departe de conducerea Direcţiei. Pe margine, sunct câţiva liberali care chibiţează şi speră că şeful lor cel mare de partid o să-i înscăuneze pe funcţii de conducere bine plătite.

Gheorghe Mihăilescu a fost revocat la începutul lunii februarie de la conducerea Regiei, de către membrii Consiliului de Administrație. De atunci, Mihăilescu s-a întors la conducerea Direcţiei Silvice Vâlcea, însă nici se pare că nu mai este dorit. Mihăilescu a condus Regia din august 2019, când a fost numit director general interimar până în februarie 2020.
În urma unei sesizări anonime, în aceste zile Corpul de Control de la Regia Naţională a Pădurilor Romsilva, regie pe care Mihăilescu a condus-o desfăşoară un control.
Vocea Vâlcii a intrat în posesia sesizării anonime la adresa directorului Mihăilescu, o insăilătură scrisă parcă de nişte copilaşi agramaţi care-l pâră pe şef că-i bagă în şedinţă la 8.30, (ce tupeu pe Mihăilescu – n.r.)

„Domnule Director General al RNP ROMSILVA

Oameni de bine ai Silviculturii Vâlcene, venim cu rugămintea de a lua în considerare și a verifica comportamentul în societate și la locul de muncă al domnului Director al DS Vâlcea inginerul Gheorghe Mihăilescu.
Din prima zi de muncă când a revenit de la RNP ROMSILVA a început a amenința angajații DS Vâlcea care nu sunt in echipa lui.
Dupa ce a fost detașat la DS Vâlcea prin hotărârea CA a ROMSIVA, 1-2 zile nu a fost la serviciu. A avut un birou închiriat la SC Cozia Forest Rm. Vâlcea și de acolo dădea ordine.
În fiecare zi la 8,30 făcea ședința cu angajații din centrala DS Vâlcea fără să respecte regulile impuse de starea de urgență. Fiecare sedință începea cu denigrarea conducerii RNP ROMSILVA din acea vreme. Numai probleme de producție nu se discutau, trebuia să se stea la grămadă pentru a asculta balivemele pe care le repeta zilnic.
În timpul situației de urgență a obligat 6-7 angajați ai DS Vâlcea și în data de 14.04.2020 au plecat cu 3 mașini la DS Cluj .
Tot în perioada stării de urgență a plecat de 2-3 ori la Senatul României pentru, spunea el „invitat de Președintele Senatului pentru a pune la punct legile din silvicultura românească”.
La licitația de masă lemnoasă intermediară, producția 2020 din data de 21.05.2020 ținută într-o sala mică la Centrul de Afaceri Flandra, Rm. Vâlcea pe lângă participanții la licitație 30-35 persoane au fost invitați parlamentari vâlceni, reprezentanți ai Facultății de Silvicultură Brașov și alții. Nu s-au respectat reglementările de distanțare social (purtare măști, distanțare socială la 1,5-2 metri între participanți). După licitație s-au deplasat la o cabană a SC Coziei Forest Rm. Vâlcea de pe raza Ocolului Silvic Romani unde de asemenea nu s-au respectat condițiile impuse de pandemia COVID 19.
Și în data de 18.06.2020 tot la licitația de masă lemnoasă intermediară producția 2020 nu s-au respectat condițiile impuse de starea de alertă în vigoare.
A fost avertizat în mai multe rânduri de pericolul pandemiei de COVID 19 acesta motivând că nu crede în așa ceva.
În această perioadă pe raza Ocolului Silvic Dragășani s-a derulat un eveniment în care a fost implicat pădurarul Drăghici Nicolae. Acesta a fost prins când fura material lemnos din rampa unei firme de exploatare masă lemnoasă (SC BOGDANA FOREST SRL) care avea parchet de exploatare pe raza altui canton silvic, de către fratele administratorului firmei respective. S-au luat la bătaie iar pădurarul l-a lovit în cap cu o țeavă pe fratele patronului. Victima a avut zile de spitalizare. Prin implicarea Directorului Mihăilescu Gheorghe s-a mușamalizat cazul iar ca drept recompensă pădurarul Drăghici Nicolae a fost mutat la alt canton silvic.
Tot la Ocolul Silvic Dragășani pădurarul Vlădășel Dorel susținut de Directorul Mihăilescu Gheorghe este tare și mare, face și desface, vinde masă lemnoasă atât din pădurile statului cât și din pădurile private, atât cu contract de pază cât și fără contract de pază.
De asemenea Domnul Director Mihăilescu Gheorghe a încălcat Regulamentul de evaluare a personalului silvic pe anul 2019, cum ar fi evaluarea conducerii Ocolului Silvic Balcești.
La toate ședințele pe care le ține aproape zilnic este nervos are apucături de om care nu se cuvin unui conducător de unitate, pune angajații sub teroare și îi amenință zilnic ca îi dă afară sau îi mută la un alt loc de muncă.
Nu se mai poate lucra cu acest coleg în funcție de conducere.
Cu cât v-a continua așa nu v-a fi bine pentru el. Faceți un bine și salvați-l. Eliberați-l din funcția de Director al DS Vâlcea.
Va mulțumim,
Domnului Director General al RNP ROMSILVA”, se arată în sesizarea anonimă.