Acasă Dezvăluiri DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre moartea fotbalistului Ekeng

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre moartea fotbalistului Ekeng

Fotbaliştii aflaţi pe teren la meciul de vineri seara dintre Dinamo şi Viitorul Constanţa, în timpul căruia şi-a pierdut viaţa fotbalistul camerunez Patrick Ekeng, sunt şocaţi de cele întâmplate, iar unii dintre ei au declarat pentru www.fanatik.ro că au suspiciuni despre cum s-a intervenit de urgenţă în cazul colegului lor.

Întrebarea care nu le dă pace celor care au fost aproape de Patrick Ekeng pe teren este aceea dacă s-a făcut tot ce este posibil din punct de vedere medical pentru a-i salva viaţa fotbalistului de la Dinamo.

„Tănase, de la Viitorul, a fost primul jucător care a ajuns lîngă Ekeng şi care a încercat să îl salveze, însă medicii au ajuns repede. Problema e că Ekeng avea dinţii încleştaţi şi, chiar dacă respira, se vedea cu ochiul liber că starea sa nu e bună.

Tocmai de asta fotbaliştii le-au spus medicilor să încearce să îi bage degetele în gură, dar răspunsul venit a fost unul şocant: . Parcă nu vedeau că jucătorul era inert şi avea o privire pierdută. Practic, nu au vrut să facă ceea ce trebuia”, au dezvăluit fotbaliştii prezenţi pe gazon.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.