Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DETALII mai puțin știute despre Răzvan Ciobanu: Cămatarii i-au incendiat pensiunea de la Malaia, Vâlcea (FOTO)

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care și-a pierdut viața într-un accident de circulație, în a doua zi de Paște, când se întorcea de la litoral, avea probleme cu banii. Conform unor apropiați ai săi, acesta avea datorii neachitate înainte de accidentul din noaptea fatidică.
Designerul a ținut toată viața la etichetă și obișnuia să ducă o viață de lux pe care la un moment dat nu a mai putut să și-o permită. Creatorul de modă a început să se împrumute de peste tot, fără să mai poată returna datoriile. A avut datorii la furnizori, la parteneri de afaceri, la colegi designeri, cum ar fi Cătălin Botezatu, dar, se pare, și la cămătari. În 2011, aceștia i-ar fi incendiat pensiunea pe care designerul o deținea în localitatea Mălaia, Vâlcea. Apropiații susțin că Ciobanu avea datorii și în 2019, lucru confirmat și de cele 3 procese de executare silită pe care le-a pierdut în ultimii 2 ani, toate cu o firmă de recuperare creanțe.

„Dacă am datorii? Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu mai am… Până atunci lucrurile stau cam așa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aș fi dorit să pot colabora și pe viitor. Ambii comercializează piele naturală. Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată la un pet-shop de unde obișnuiam să cumpăr hrană și așternut igienic pentru minunata mea Lili. Cred că suma datorată nu depășește 110 – 117 lei, bani împrumutați (de la oameni de succes sau mai cunoscuți în cercurile mondene, nu știu să am), dar este adevărat că am datorii personale față de 3 sau 4 prieteni.

Iarăși, să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunați probabil 3.000 euro. Domnii/doamnele nu mă aleargă după ei, ne știm de prea mulți ani pentru a-și imagina că aș putea dispărea cu acei bani ai lor. Există și nesăbuință în ceea ce fac, așa că am un magazin (care aduce brandul meu preferat) și acolo sunt în urmă cu plățile. Așa cum mai am și o prietenă căreia trebuie să îi înapoiez săptămânal o sumă de bani. Nu îmi iese așa tot timpul așa cum îmi planific… În rest, ca noi toți, o factură, o chirie etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit și care m-a înțeles în perioadele mai puțin prolifice. A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ținem socotelile și din cei 10 mii, care periodic ies la iveală au mai rămas (posibil) undeva la 1000 euro.

Sigur, lista mea rămâne deschisă și dacă am omis pe cineva (care își dorea să fie aici, printr-un SMS cum că își dă acordul, sunt pregătit să-mi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe și pe care le dorește pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui.”, a spunea Răzvan Ciobanu în urmă cu 6 luni.