Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DETALII INCENDIARE în scandalul diplomei false a Ralucăi Bîrsan! Jurnalistul Alin Barbu vrea să ceară despăgubiri RECORD

Scandalul din jurul diplomei false a Rodicăi Bârsan, cea care a profesat ca medic ginecolog 10 ani la spitalul Județean Ilfov fără studii în domeniu, continuă. Femeile care au avut de-a face cu falsul medic au prins curaj să povestească ceea ce li s-a întâmplat, iar la parchet, zi de zi, se adună tot mai multe plângeri penale împotriva Rodicăi Bârsan.
Anca Sava a născut în 2018, la Spitalul Județean Ilfov. Dr. Dragu și „rezidenta” ei cu 8 clase, Raluca Bîrsan, au presat-o să facă cezariană. Femeia spune că ulterior și-a dat seama că nu se impunea din punct de vedere medical această operație. A fost șocată să afle că femeia care o consiliase înaintea nașterii nu avea studii medicale. Și îndeamnă „toate pacientele care au trecut prin mâna lor să se gândească la viitorul copiilor lor, ca să le motiveze să vorbească și să facă plângere!”.
Însă, de departe, cel mai afectat în această poveste, este jurnalistul vâlcean Alin Barbu, cel căruia i s-a falsificat diploma, practic, de unde a plecat totul. Alin Barbu este decis să meargă până la capăt, iar vinovații să plătească. ”Voi face plângere penală, iar, mai apoi, mă voi contitui parte civilă în proces. Voi cere despăgubiri de 100.000 de euro. Este inacceptabil ceea ce s-a întâmplat, însă, din păcate perfect normal în țara în care trăim. Nu voi tolera așa ceva.
E perfect normal ce se întâmplă, să ajungem să falsificăm diplome ale altora, de vreme ce sistemul nostru de învățământ permite ca oricine să intre într-o facultate, oricine să o termine și apoi fiecare face ce poate. Așa, orice tanti ca doamna asta care prinde un post liber vine cu o diplomă falsă, te duci frumos cu o copie și nimeni nu vrea să vadă și originalul”, susține Alin Barbu.