Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DESCINDERI în PITEŞTI şi BUCUREŞTI! Vizat a fost un traficant de droguri!

La începutul acestei săptămâni, zeci de mascaţi şi procurori au descins la locuinţele uni suspect de trafic de droguri, care acţionau în Piteşti şi Bucureşti. Poliţiştii de la BCCO Piteşti şi procurorii DIICOT au început urmărirea penală împotriva bărbatului de 29 de ani, care se pare că vindea en-gross cannabis altor traficanți din București și Pitești.

Anchetatorii au descoperit că individul avea locuinţe şi în Piteşti şi în Bucureşti, iar în urma percheziţiilor au fost ridicați 258.265 de lei, 580 de euro și 250 de lire sterline, susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor, precum și aproximativ 300 de grame cannabis, 200 de semințe de cannabis și mai multe cântare și ustensile folosite la porționarea drogurilor.

„Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cadrul aceluiași dosar penal, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat, în luna februarie a.c. trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești, la domiciliile a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, bărbații au fost reținuți, ulterior fiind arestați preventiv pentru 30 de zile” – precizează IGPR, într-un comunicat de presă.