Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Criminalul poliţistului Cristian Amariei a fost prins (FOTO)

Criminalul poliţistului Cristian Amariei a fost prins, în această dimineaţă, la Remetea Mare, Timiş. Ionel Marcel Lepa a fost capturat în locuința bunicii unui amic, unde trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.
Interlopul fugar Marcel Ionel Lepa, care l-a împușcat mortal, duminică după-amiază, pe agentul Cristian Amariei, la Recaş, a fost prins marți dimineața de către oamenii legii, în urma unei operaţiuni spectaculoase.
Polițiștii au reușit capturarea asasinului în locuința prietenului său din Remetea Mare, acolo unde, ieri, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.
„În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, bărbatul care l-a ucis pe polițistul din județul Timis a fost depistat, în această dimineață, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș. Acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței. La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare”, se arată în comunicatul Poliţiei.
Bărbatul ar fi fost luat prin surprindere de oamenii legii, motiv pentru care nu a fost nevoie să se folosească armamentul din dotare.
Reamintim că poliţistul Cristian Amariei a fost împușcat în piept și gât de Ionel Lepa, care era urmărit de oamenii legii pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse pe care o avea de ispășit pentru tentativă de tâlhărie de 4 ani, 8 luni și 1486 de zile, rest de pedeapsă dintr-o condamnare anterioară pentru tâlhărie.
De asemenea, în timpul operațiunii, un alt agent a fost împușcat în picior de către fugar.
Peste 350 de polițiști și jandarmi l-au căutat oe pe individ, nu doar în Timiș, ci și în alte județe din vestul țării.