Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRIMĂ și INCENDIU la Muereasca: Și-a dat foc după ce și-a omorât IUBITA (UPDATE EXCLUSIV)

Surse judiciare au declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Vocea Vâlcii că bărbatul de 60 de ani din localitatea Muereasca, județul Vâlcea, și-ar fi pus foc, după ce și-a omorât iubita. S-a demarat deja ancheta pentru infracțiunea de omor. Persoana care și-a incendiat locuința și s-a autoincendiat se pare că, înainte, și-ar fi ucis concubina, care locuia în aceeași comună.
Femeia a fost găsită decedată în locuința ei, având o plagă cervicală. Ulterior, realizând probabil ce a făcut bărbatul s-a dus acasă și și-a pus foc.

Amintim că în această dimineaţă de miercuri, 11 aprilie a.c., pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au intervenit cu trei autospeciale de stingere la un incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Muereasca. Incendiul a fost anunţat la ora 04:15.
În jurul orei 05:30 proprietarul gospodăriei arse a fost gasit, de către rude, la circa 100 m de locuinţă cu arsuri pe 40% din corp (membre, fața și abdomen). Acesta a fost preluat de o ambulanţă a SAJ și transportat la spital.
Vom reveni