Acasă Dezvăluiri Costel Pandele a obţinut DOUĂ DOCTORATE şi DOUĂ MASTER în doar patru...

Costel Pandele a obţinut DOUĂ DOCTORATE şi DOUĂ MASTER în doar patru ani

Foto: eva.ro

Foto: eva.roFlorin Pandele, primar al oraşului Voluntari şi soţul senatoarei Gabriela Firea, a reuşit ca în doar câţiva ani să termine două programe diferite de doctorat, dar şi două de master.

Potrivit CV-ului afişat pe site-ul său personal, Florin Pandele a obţinut în decurs de doar patru ani 6 diplome, între care două de doctor (în Ordine Publică şi Siguranţă Naţională şi în Ştiinţe Militare), două de master (în Controlul, expertiza şi securitatea alimentară în agroturismul ecologic şi în Securitate şi Apărare Naţională) şi două de licenţă.

Conform CV-ului, pe parcursul anului şcolar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate şi un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate.

Dar iată ce scrie în CV-ul lui Florin Pandele:
În anul 2004 a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Bioterra”, Bucureşti.
În anul 2004 a obtinut diploma de Masterat în cadrul universităţii „Bioterra” în Controlul, expertiza şi securitatea alimentară în agroturismul ecologic.
În anul 2005 a absolvit Colegiului Naţional de Apărare.
În anul 2006 a obţinut diploma de Masterat în cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, Facultatea de Comandă şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apărare Naţională”.
În noiembrie 2007 a obţinut titlul de Doctor în Ordine Publică şi Siguranţă Naţională cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMĂ” – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.
În anul 2008, luna iunie a obţinut titlul de Doctor în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.