Acasă Dezvăluiri CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA, din nou în vizorul DNA

CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA, din nou în vizorul DNA

Procurorii DNA au descins din nou în data de 30 martie 2016 la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea. De această dată, vizat este directorul executiv al Direcţiei Tehnice din cadrul CJ Vâlcea, Florea Mierluş. Anchetatorii sunt interesaţi de anumite licitaţii de drumuri din judeţul Vâlcea.

Din primele informaţii, am aflat că sunt vizate mai multe societăţi comerciale, care au desfăşurat lucrări de refacere a unor drumuri calamitate pe situaţii de urgenţă. La vederea procurorilor anti-corupţie şi a mascaţilor, unui om de afaceri din Vâlcea i s-a făcut rău, suferind un infarct. El a fost transportat cu un elicopter SMURD la Bucureşti.

Printre firmele de la care procurorii DNA au ridicat documente se numără şi Strabag, Govora SA, Alex Construct, Cazicom.

17 percheziţii în Vâlcea şi Bucureşti

Conform unei informări de presă a DNA, în cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

„Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada 2013- 2014.

În cursul zilei de 30 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații, situate în municipiul București și județul Vâlcea, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.