Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Comisie de ANCHETĂ de la CJ VÂLCEA în cazul fetiţei de 10 ani, care a murit în Ambulanţă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constatin Rădulescu, a dispus formarea unei echipei de anchetă în cazul morţii fetiţei de 10 ani, care a decedat în Ambulanţă. De mersul acestei investigaţii se va ocupa vicepreşedintele CJ, Adrian Buşu, cel care răspudne de spitalele din Vâlcea. din comisie vor face parte angajaţi de la CJ, de la juridic, audit intern, dar şi de la compartimentul spitale din cadrul CJ.

Amintim că o fetiță de 10 ani din Râmnicu Vâlcea a sfârșit în mod tragic, după ce a fost dusă de urgență la secția UPU Vâlcea marți, 14 martie 2017. Medicii au consultat-o, au constatat că starea acesteia este gravă și au decis transferarea ei către un spital din București. Fetița acuza dureri mari de cap. Din primele informații se pare că fetița avea o viroză cu complicații cardiace.

Numai că, din nefericire, în drum spre București, în salvare, a intrat în comă și a decedat.

Carina era elevă în clasa a-IV-a la Scoala Gimnazială ”Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și mai are un frate diagnosticat cu autism.

Mărturii cutremurătoare: A fost de două ori la Urgențe!

”Vineri la școala, fetița a spus învățătoarei că o doare capul, mai aveau câteva minute și terminau orele! Sâmbătă a făcut febra 40 și a fost dusă la spital. Nu i s-au făcut prea multe, niște glucoză și vitamine și a fost trimisă acasă.

Marți dimineață a spus mamei că o doare capul și oasele și s-a dus iarași la spital. De aici au vrut să o trimită la București cu elicopterul, dar nu venea decât peste 4 ore… Doctorul a tot sunat la spitale în București și multe au refuzat să o primească, în sfârșit a găsit unul.

Au plecat cu salvarea spre București. Mama cu rudele cu o alta masina, au ajuns la Topologu, unde au fost sunați din salvare. S-au întors la spitalul din Vâlcea, însă fetița a decedat”, ne-a declarat o rudă a familiei îndoliate.