Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CLANUL proxeneţilor din BREZOI a fost destructurat

Ultimul din Clanul Cristea prins de oamenii legii este Cosmin Alexandru Cristea, un recidivist care, în trecut, a mai primit o condamnare pentru proxenetism. El este fratele, respectiv cumnatul, celebrilor „peşti” Venus şi Laura Ana Maria Cristea, cei care îşi ispăşesc acum pedepse grele cu închisoarea la Penitenciarul Colibaşi. Joi, 24 octombrie a.c., proxenetul Cosmin Alexandru Cristea a picat şi el în „plasa” oamenilor legii, el fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Percheziţii în forţă, la sfârşitul săptămânii trecute, în Brezoi şi Călimăneşti, acolo unde procurorii DIICOT şi mascaţii l-au căutat pe proxenetul Cosmin Alexandru Cristea, un recidivist ce racola minore şi le obliga să se prostitueze în parcările de pe Valea Oltului, dar şi în străinătate.
Oamenii legii au aflat că traficantul de carne vie din Brezoi racolase trei fete minore din Timişoara, Horezu şi Râmnicu Vâlcea, pe care le exploata zi şi noapte. Cosmin Alexandru Cristea mai are o condamnare la activ, el practicând „meseria” de proxenet încă de acum şapte ani de zile, atunci când a fost pentru prima oară descoperit de poliţişti. Traficatul a fost condamnat la ani grei de închisoare, însă între timp a fost eliberat pentru bună purtare. Văzându-se în libertate, Cristea şi-a reluat vechile metehne, racolând minore şi ducându-le să se prostitueze chiar şi în ţări ca Anglia şi Italia.
Acum însă, proxenetului i s-au înecat iar corăbiile, procurorii şi poliţiştii ridicându-l în dimineaţa zilei de joi, 23 octombrie 2014, şi ducându-l la audieri. Ulterior, Cristea a fost dus în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea, magistraţii trimiţându-l după gratii pentru 30 de zile, sub acuzaţia de proxenetism.

Neamul infractorilor

Ceea ce puţin ştiu este faptul că infractorul Cosmin Alexandru Cristea face parte din „celebrul” clan de proxeneţi din Brezoi, format din familia Cristea. Mai exact, acesta este fratele lui Venus Cristea, cel care a fost ridicat de mascaţi, alături de soţia sa – Laura Ana Maria Cristea, în data de 6 septembrie 2012. Atunci, soţii Cristea au fost acuzaţi tot de proxenetism. Ei au racolat mai multe tinere, printre care şi o minoră de 17 ani, pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, le-au obligat să se prostitueze pe Valea Oltului, iar cu banii câştigaţi de pe urma tinerelor exploatate sexual, în jur de 30.000 de euro, şi-au luat casă şi maşină. Clienţii erau racolaţi, în special, din rândul cunoscuţilor sau din restaurantele şi barurile cu program de noapte din zonă. Laura Ana-Maria Cristea a fost condamnată chiar anul acesta la 5 ani de zile cu executare pentru trafic de persoane, ea ducându-se alături de soţul ei, Venus Cristea, la Penitenciarul Colibaşi, acesta din urmă fiind codamnat în anul 2013.