Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Caz ȘOCANT la Râmnicu Vâlcea. Adolescentă drogată, sechestrată și violată de alte tinere

Fapte șocante în Râmnicu Vâlcea. Patru tinere sunt acuzate că ar fi drogat, sechestrat și violat o adolescentă!

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, o petrecere într-un club din Râmnicu Vâlcea s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o adolescentă de 15 ani, elevă a Colegiului Economic. Alte patru tinere, unele colege de liceu cu adolescenta violată, ar fi drogat-o și ar fi ademenit-o la una dintre ele acasă, unde ar fi urmat să continue cheful. Acolo, însă, victima ar fi fost sechestrată, agresată și chiar violată de tinere.

Imediat ce a reușit să ajungă acasă, adolescenta le-a povestit părinților prin ce a trecut, iar aceștia au depus sesizare penală la Poliție. De asemenea, ei au solicitat imediat transferarea fiicei lor la o altă unitate de învățământ din județ, cerință aprobată de inspectoratul școlar.

A fost deschis un dosar penal și preluat de structura locală a DIICOT, iar cele patru tinere (una în vârstă de 17 ani, două de 18 ani și una de 24 de ani) au fost deja reținute. Cauza este una complexă și presupune cercetarea unui întreg concurs de fapte, precum și verificarea altor potențiali complici.