Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa video: facebook.com

BREAKING NEWS: Țigani prinși în trafic în VÂLCEA cu arme asupra lor

Sursa video: facebook.com

UPDATE: „În noaptea de ieri, 6 decembrie, polițiștii vâlceni au oprit în trafic mai multe mașini, într-unul din autoturisme, fiind identificată o armă de vânătoare, deținută ilegal. Persoana bănuită a fost reținută. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în trafic, pe Drumul Național 7, pe raza orașului Brezoi, 7 autoturisme, venind din Franța, în care se aflau mai multe persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, Serviciului Acțiuni Speciale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au oprit mașinile în municipiu, procedându-se la percheziționarea acestora. Toate persoanele au fost conduse la sediul Politiei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru verificări. Polițiștii au identificat, asupra unei femei de 45 de ani, o armă letală de vănătoare, semiautomată.

A fost dispusă reținerea femeii pentru 24 de ore, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuându- se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și infracțiunii prevăzute de art. 271 din legea nr. 86/2006 privind codul vamal (contrabandă calificată). Femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii măsurilor legale.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea” se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Vâlcea.

 

Informații de ultimă oră din surse judiciare atestă faptul că în urmă cu aproximativ o oră mai mulți țigani din Teleorman au fost opriți în trafic pe DN7 la intersecție cu Calea lui Traian, fosta fabrică de lapte. Aceștia au fost conduși la sediul IPJ Vâlcea pentru verificări. Polițiștii vâlceni aveau date și informații că țiganii, care călătoreau în mai multe mașini, transportă armament.

vom reveni