Acasă Dezvăluiri BREAKING NEWS: Tentativă de viol la Liceul „George Ţărnea” din Băbeni!

BREAKING NEWS: Tentativă de viol la Liceul „George Ţărnea” din Băbeni!

foto arhiva

foto arhiva

O elevă de clasa a IX-a de la Liceul „George Ţărnea” din Băbeni a trăit clipe de groază chiar în timpul orelor de curs, la şcoală. În data de 22 ianuarie 2018, în timpul unei pauze, adolescenta ar fi fost sechestrată timp de o oră de către trei elevi din clase superioare.
Deşi la început au existat suspiciuni de muşamalizare a cazului, conducerea şcolii fiind suspectată de apropiaţii elevei că încearcă să ascundă ce s-a întâmplat, directorul Liceului George Ţărnea din Băbeni, Ramona Iacob, ne-a declarat că deja a demarat o anchetă internă. „Pe mine m-a sesizat doamna dirigintă despre ceea ce s-a întâmplat. Vă pot spune, preliminar, câteva dintre datele problemei, aşa cum mi-au fost mie comunicate. Doamna dirigintă mi-a spus că la un moment dat, în clasă, a venit un băiat, care a vorbit cu ea, după care eleva a fugit pe holuri, către toaletă.
Am luat legătura cu băiatul care s-a dus în clasă după ea şi i-am spus să nu o mai caute. S-au jucat, a fost o joacă! O să chem şi eleva să-mi povestească ce s-a întâmplat”, ne-a declarat directorul Ramona Iacob.

Deocamdată, nu s-a depus plângere la Poliţia oraşului Băbeni. Adolescenta de 15 ani se află în grija bunicii.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.