Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foro arhiva

BREAKING NEWS: PEDOFILUL din Lăcusteni a fost arestat!

foro arhivaCaz incredibil în localitatea Lăcusteni din județul Vâlcea, unde un bărbat în vârstă de 48 de ani a abuzat sexual de o fetiță din localitate în vârstă de 12 ani. Incidentul a fost anunțat de mama fetei la 112 și imediat oamenii legii au intervenit. Din primele informații, se pare că fata ar fi fost de acord sa întrețină relații sexuale cu bărbatul, mai ales că ea era cea care îl căuta pe bărbat să-i dea țigări și în schimbul acestora îl lăsa să-i facă facă sex oral.

Totul a ieșit la iveală când mama fetei i-ar surprins pe cei doi pe marginea drumului, iar mai apoi aceasta nu a mai recunoscut că și-a dat acordul, susținând că a fost obligată de bărbat. Fata de 12 ani era mai era însoțită de încă una de 9 ani, care le-a spus anchetatorilor că aceasta îl căuta pe bărbat și îi cerea țigări.

Bărbatul a fost reținut în data de 3 noiembrie 2016 pentru 24 de ore, iar magistrații Judecătoriei din Bălcești au admis cererea procurilor de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iată decizia judecătorilor.

”Arestează preventiv inculpatul Popescu Dumitru, cercetat pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, prev. de art.220 alin.1 şi 2 C.pen., cu aplicarea art.35 alin.1 C.pen.(două acte materiale), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu astăzi, 03 noiembrie 2016, şi până la 2 decembrie 2016 inclusiv. Respinge cererea apărătorului inculpatului privind luarea măsurii controlului judiciar. Conform art.275 alin.3) C.pr.pen., cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 03 noiembrie 2016, ora 20,51 la sediul Judecătoriei Bălceşti, judeţul Vâlcea”.