Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Angajat al Primăriei Râmnicului nu-și justifică averea

Dorina Manole, funcționar public în cadrul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate (ANI), inspectorii constatând o diferență nejustificată, în valoare de 468.055 lei, între averea dobândită şi veniturile realizate

În perioada 2003 – 2008, Dorina Manole a realizat venituri salariale în cuantum de 39.945 lei, iar modificările patrimoniale intervenite în aceeași perioadă au fost în cuantum de 508.000 lei, rezultând diferența nejustificată sus-menţionată.

Având în vedere acestea, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Pitești în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Dorina Manole.

Dorina Manole a făcut mai multe plângeri la DNA împotriva fostului primar Romeo Rădulescu, reclamând că în primărie, s-ar fi comis mai multe ilegalităţi în ceea ce priveşte organizarea licitaţiilor din mandatul lui Rădulescu. De asemenea, Dorina Manole a candidat la alegerile locale din 2012 la Primăria Râmnicului din partea Partidului Alianța Socialistă.