Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bătaie în sala de „păcănele” deținută de preotul din Băbeni

O bătaie violentă a avut loc săptămâna trecută într-o sală de „păcănele” din Băbeni, județul Vâlcea. Sala este deținută de preotul din Băbeni, Emil Rădulescu, care este și directorul casei de cultură din oraș. Într-un drept la replică , se afirmă că sala se află într-o clădire închiriată de la acest preot. 

Sala de păcănele se afla în centrul localității, chiar în curtea preotului, foarte aproape de sediul primăriei și chiar și cel al postului de Poliție, subliniaza Jurnalul Olteniei.

Sala de jocuri a preotului este singurul local din Băbeni care este deschis non-stop, deși , conform unei hotărâri de consiliu local, acest lucru este permis doar până la ora 22.00.

Bătaia a avut loc săptămâna trecută, în noaptea de miercuri spre joi noapte, la ora 01:25. Un tânăr a fost lovit de un alt client al sălii, după care s-a iscat o bătaie aproape generală. Ulterior, cel bătut a încercat să revină în sală cu un cuțit, însă nu i-au mai dat drumul înăuntru.

Primarul localității, Ștefan Bogdan, susține că nu știe cui aparține sala de păcănele și că își desfășoară activitatea legal, pentru că i-ar fi suficient acordul vecinilor. El este cel care l-a numit pe preot însă director al sălii de cultură.