Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

Bărbatul care a tâlhărit-o pe vânzătoarea de la magazinul din Nord, REȚINUT de polițiști! A bătut-o pe femeie și a vrut să o violeze

foto arhiva Clipe de coșmar pentru o vânzătoare a unui magazin non-stop situat în stația de autobuz de la Elegant din nordul municipiului Râmnicu Vâlcea. Ea a fost tâlhărită de un bărbat de 20 de ani, din Băbeni. Acesta a intrat în magazin și sub pretextul că dorește să cumpere ceva s-a apropiat de vânzătoare. A agresat-o, i-a dat p cu sticlă de vin în cap, ba mai mult, chiar a vrut să o violeze.
Numai prezența de spirit a femeii a salvat-o, aceasta reușind să scape și să anunțe autoritățile.
”Polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 20 de ani, din Băbeni, bănuit de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă cu o zi înainte, în Râmnicu Vâlcea.

În fapt, la data de 19 mai a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat ar intrat într-un magazin din municipiu, agresând fizic vânzătoarea și sustrâgându-i 500 de lei, după care ar fi fugit.

Investigațiile au fost demarate imediat, persoana bănuită fiind depistată în Râmnicu Vâlcea și reținută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.