Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

Bărbat acuzat de şantaj, reţinut de poliţişti!

foto arhiva Vocea ValciiLocuinţa unui bărbat bănuit că ar fi comis infracţiunea de şantaj a fost percheziţionată sâmbătă, 2 aprilie 2016, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Anchetatorii susţin că, în perioada octombrie-noiembrie 2015, respectiv martie-aprilie 2016, suspectul de 38 de ani, împreună cu un complice, ar fi exercitat constrângeri asupra unui reprezentant al unei societăţi comerciale, impunându-i să desfăşoare activităţi generatoare de foloase materiale, în interesul lor.

„În baza probatorului administrat, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. De asemenea, a fost reţinut şi bărbatul bănuit de complicitate la comiterea infracţiunii de şantaj. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române” – precizează poliţiştii într-un comunicat de presă.