Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto autocool.ro

Avocată din SIBIU, amendată că nu s-a dat din faţa lui Iohannis pe Valea Oltului

foto autocool.roAvocatul vâlcean Iulian Voicu, care a fost şi consilier local la Primăria Râmnicu Vâlcea, în mandatul 2012 – 2016, comentează pe marginea scandalului iscat în jurul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care şi-a schimbat permisul, pe uşa din dos.

Avocatul a scos în evidenţă un aspect extrem de interesant şi anume faptul că nu se mai indignează nimeni atunci când preşedintele Iohannis blochează DN 7 pe Valea Oltului, de două ori pe săptămână, când se duce acasă, la Sibiu.

Mai mult, Iulian Voicu susţine că o avocată din Sibiu a fost amendată de poliţia din Călimăneşti pentru că nu s-a dat mai repede la o parte din faţa coloanei prezidenţiale.

„Am tot citit despre gestul lui Tăriceanu care ar fi fentat o coadă de 1000 de persoane ( bine că nu se întreabă nimeni de ce erau 1000 de persoane la coadă???!!!) pentru a îşi ridica permisul.

O fi bine sau rău ca preşedintele Senatului României să stea la coadă, nu ştiu (dacă stătea părea populist înainte de alegeri… adică e în mijlocul poporului şi favorizează ALDE.. deh!!!)

Ce nu prea înţeleg în antiteză e cum de nu se sesizează nimeni de naveta lui Johannis care blochează Valea Oltului de doua ori pe săptămână pentru a juca table cu prietenii!

Pai aia nu e treaba de stat, ci e plăcerea sa personală, dar nimeni nu face plângere şi toţi o luăm ca pe un dat…e plăcerea lui, are si el câteva plăceri. Aşa trebuie se pare!

Personal, am asistat, la Brezoi, la judecarea unei plângeri formulată împotriva unei pretinse contravenţii ca maşina petentei ( culmea avocată) nu s-ar fi dat mai repede la o parte din calea coloanei prezidenţiale! Păi cum să faci asta pe Valea Oltului? Şi unde să te duci ?

Replica poliţistului: Nu puteţi sări în Olt cu maşina, nu-i nimic… vă amendăm noi! Şi deci ce a făcut Tăriceanu???? Nu a stat la coadă? Nu prea ne mai facem bine…deloc! La cap…”, a comentat pe Facebook avocatul Iulian Voicu.