Acasă Dezvăluiri ATENŢIE la ŢEPARI! Sunt vizate lucrările de termoizolare a locuinţelor

ATENŢIE la ŢEPARI! Sunt vizate lucrările de termoizolare a locuinţelor

foto http://212-immobilier-maroc-marrakech-essaouira.com/

foto http://212-immobilier-maroc-marrakech-essaouira.com/Cetăţenii care vor să facă lucrările de termoizolare a locuinţelor pe cont propriu trebuie să fie foarte atenţi să nu pice în plasa ţeparilor. 13 persoane au fost deja înşelate de un presupus patron de firmă, care le promitea că le izolează locuinţele, le încasa o parte din bani, iar apoi dispărea fără urmă. Escrocul din Turda şi-a început activitatea infracţională în 2013, iar până în 2014 a păcălit pe cine a prins, cauzând un prejudiciu de 24.000 de lei.

„Acesta s-ar fi angajat să execute lucrări de termoizolare a locuințelor, însă după încasarea contravalorii lucrărilor nu și-ar mai fi executat obligațiile asumate și nu ar fi restituit sumele încasate. Totodată, în urma investigaţiilor s-a stabilit că bărbatul și-ar fi atribuit statutul nereal de administrator al firmei din Turda pentru a întări convingerea clienţilor cu privire la caracterul real al serviciilor oferite. În această calitate, cel în cauză ar fi întocmit contracte, facturi și chitanțe, folosind antetul societății comerciale” – susţine Poliţia Română.

Acum, pe numele bărbatului de 38 de ani s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de înşelăciune, iar oamenii legii încearcă să recupereze de la el prejudiciul cauzat celor 13 păgubiţi.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.