Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Atacatorul cu bâta de baseball din Ostroveni a fost reținut pentru tentativă de omor

Procurori din cadrul Parchetului de pe Iângă Tribunalul Valcea au dispus, la data de 08 iulie 2021, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvarşirea infracţiunii de tentativă de omor. 

În data de 09.07.2021, faţă de acelaşi inculpat, care se sustrăsese urmăririi penale, după identificarea sa de către organele de urmărire penală s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. 

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 07.07.2021, în jurul orelor
19:30, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea – cartier Ostroveni, între inculpatul C.C.Ş. şi persoana vătămată M.P.C. a avut loc un conflict spontan context ın care inculpatul, folosind o bâtă din lemn, a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona capului. Urmare acestei lovituri, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice (hemoragie subarahnoidiană şi fractură craniană cominutivă
cu înfundare) care i-au pus în primejdie viaţa.

Investigaţiile au fost efectuate impreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale.
Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.