Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

ANCHETĂ penală la SPITALUL DRĂGĂŞANI

foto Vocea ValciiProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au extins ancheta la Spitalul Municipal Drăgăşani, vizaţi în acest dosar fiind atât medici, cât şi asistenţi şi pacienţi. Cauza este disjunsă din dosarul în care medicul de expertiză Violeta Bică şi medicul psihiatru Cristina Orădan au fost acuzate de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în înscrisuri.

Dacă Violeta Bică a fost trimisă deja în judecată, asupra Cristinei Orădan a fost extinsă cercetarea penală, anchetatorii descoperind o serie de internări fictive, precum şi mai multe reţete şi documente întocmite în fals.

În perioada următoare, urmează să fie luaţi la întrebări mai mulţi pacienţi, dar şi asistenţii medicului psihiatru Cristina Orădan, care în acest moment se află sub control judiciar şi nu are dreptul de a se apropia de Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Drăgăşani sau de vreunul din pacienţi.

„Prin rechizitoriul întocmit s-a dispus disjungerea şi continuarea urmăririi penale faţă de inculpata Orădan Cristina Florina, medic psihiatru în cadrul Spitalului municipal Drăgăşani pentru comiterea infracțiunii continuate de luare de mită și infracțiunii continuate de fals intelectual, precum şi faţă de alte persoane” – au anunţat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.