Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Altă TRAGEDIE în familia soților PĂUNESCU, morți în cutremurul de la AMATRICE! Italianul îngropat din greșeală la VÂLCEA, găsit în pat cu Simona

Străinul îngropat în locul vâlceanului mort în cutremur la Amatrice a fost identificat, arată evz.ro. Reprezentanți ai Prefecturii din Riet au declarat, citați de publicația italiană ilgiornaleditalia.org, că singura persoană nedescoperită este Maurizio Sterlini, după ce au fost efectuate testele ADN ale cadavrelor.

Străinul îngropat din greșeală în localitatea Fârtățești din județul Vâlcea este Maurizio Sterlini, conform prefecturii din Rieti, care a a murit în casa soților Păunescu, deși locuia la câteva străzi distanţă.

Italianul a fost îngropat din greșeală în Vâlcea, în locul lui Victor Păunescu, vâlceanul de 52 de ani care a pierit, împreună cu soţia sa, în cutremurul devastator care a distrus localitatea Amatrice.

În urma tragediei de la Amatrice, două sicrie sigilate în care se presupunea a fi Carmen şi Victor Păunescu au fost înmormântate, pe 31 august, în comuna Fârtățești, din judeţul Vâlcea. La câteva zile, însă, după înmormântare, fiicele soților Păunescu au fost înștiințate că, din păcate, au îngropat altă persoană în locul tatălui lor. Trupul neînsuflețit al lui Victor Popescu a ajuns în localitatea natală, la câteva zile după confuzie și a fost înmormântat. Apoi, familia a mutat crucea și coroanele de la căpătâiul străinului la cel al lui Victor.

Autoritățile italiene susțin că cele două trupuri neînsuflețite au fost înlocuite, creându-se o mare confuzie pentru că trupurile Simonei și al italianului au fost găsite în același pat. Trupul neînsufleţit al lui Victor Păunescu a fost găsit sub dărâmăturile unei alte clădiri, iar rudele au aflat că acesta a fost surprins de prăbuşirea imobilului pe o stradă, după ce plecase de la muncă spre locuinţa în care stătea cu soţia sa, ca să vadă dacă i s-a întâmplat ceva femeii.

”Jurnalistul român Sergiu Balaban, care locuieşte în Italia, a transmis, pentru „Evenimentul zilei”, că prefectura din Rieti a demarat, deja, procedurile de identificare a italianului înmormântat în România, dar nu a făcut public acest aspect pentru a nu alarma populaţia puternic afectată de seismul de 6,2 grade pe scara Richter care a distrus patru localităţi, în noaptea de 23 spre 24 august. Din informaţiile furnizate, până în prezent, de rude şi prieteni pe reţelele de socializare reiese, însă, că Maurizio Sterlini nu locuia în acelaşi imobil cu familia Păunescu, aşa cum au declarat rudele şi oficiali din România, ci la câteva străzi distanţă. Rămâne un mister, totuși, cum de trupul neînsuflețit al italianului a fost găsit lângă cel al româncei Carmen Păunescu, de 43 de ani, soția lui Victor”, arată evz.ro.