Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

AGRESORUL adolescentei de 15 ani, din Bălceşti, rămâne după gratii

La sfârşitul lunii ianuarie a.c., în oraşul Bălceşti din judeţul Vâlcea, o adolescentă de 15 ani a depus o plângere la Poliţie prin care îl acuza pe iubitul mamei sale de viol. Fapta s-ar fi petrecut în timp ce mama tinerei era la serviciu.

Într-o zi, când adolescenta s-a întors de la şcoală, individul a obligat-o să întreţină relaţii sexuale orale. Cum tânăra a refuzat, individul a penetrat-o vaginal cu degetele, după cum avea să confirme ulterior şi Cabinetul de Medicină Legală (ML). În zona genitală s-au găsit nişte zgârieturi, probabil de unghie.

Constantin Ovidiu Roşianu, de 35 de ani, din Diculeşti – Vâlcea, iubitul mamei adolescentei, a fost iniţial reţinut şi apoi, în data de 31 ianuarie a fost arestat preventiv, pentru 60 de zile, în urma mandatului emis de Judecătoria Bălceşti. În data de 24 februarie, Judecătoria Bălceşti admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti şi prelungeşte pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 martie şi până la data de 31 martie, măsura arestării preventive împotriva lui Constantin Ovidiu Roşianu.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălce?ti. În baza art.236 Cod proc. pen. rap. la art.223 alin.2 Codproc. pen., dispune prelungirea pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 2 martie 2018 şi până la data de 31 martie 2018 inclusiv, a măsurii arestării preventive a inculpatului R.C.O., măsură preventivă dispusă prin încheierea nr.29/CC din 31ianuarie 2018, în dosarul nr.119/185/2018 al Judecătoriei Bălceşti. Conform art.275 alin.3 Cod proc.pen. cheltuielile judiciare efectuate de către stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 23 februarie 2018, la sediul Judecătoriei Bălceşti” se arată în minuta instanţei ded judecată a Judecătoriei Bălceşti.