Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Adolescent, din Râmnicu Vâlcea, de 16 ani, REŢINUT în Oradea pentru TÂLHĂRIE. A avut complice şi un copil de 11 ani

Miercuri, 5 septembrie a.c., în jurul orei 21:15, în centrul oraşului Oradea, pe strada Piaţa Cetăţii, un bărbat a fost acostat de trei tineri necunoscuți.

Cei trei tineri, de 19, 16 și respectiv 11 ani au atacat un bărbat de 49 de ani, din Oradea și l-au deposedat, prin violență, de un telefon mobil și de 50 de lei, cauzându-i un prejudiciu declarat în valoare totală de 150 lei. În urma agresiunii, victima suferind leziuni care necesită pentru vindecare 3- 4 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul a fost sesizat polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Oradea care au demarat imediat investigațiile și au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Lăzăreni, județul Bihor, un altul de 16 ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea și un minor de 11 ani, din comuna Husasău de Tinca, județul Bihor, de la care polițiștii au recuperat telefonul sustras în aceeași seară.

Față de tinerii de 19 și 16 ani s-a dispus măsura arestării preventive, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pentru că este minor, băiatul de 11 ani nu răspunde penal pentru fapta comisă.