Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: captura Youtube

Acuzaţii grave în Budeşti. O minoră de 15 ani susţine că a fost sechestrată şi bătută de patronul la care a lucrat în timpul verii

FOTO: captura YoutubeSe aduc acuzaţii extreme de grave în comuna Budeşti, sat Bercioiu, judeţul Vâlcea. O minoră de 15 ani se plânge că a fost sechestrată şi bătută de patronul unui magazin la care ea a lucrat pe timpul vacanţei. De cealaltă parte, bărbatul susţine că fata şi mama ei au intrat noaptea în magazin şi i-au furat marfă de trei mii de lei.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună de zile. Minora a mers la spital în ziua în care s-ar fi petrecut agresiunea şi a obţinut un certificat medico-legal care atestă că a fost lovită.

În cauză s-a depus plângere la Parchetul Județean în data de 6 septembrie, iar la IPJ Vâlcea plângerea a ajuns în data de 12 septembrie. Mai există o petiție sosită după înregistrarea dosarului, semnată de mama fetei. La firma Adi Tir Europe SRL, ITM-ul  a fost în control nereuşind să stabilească până în prezent dacă tânara a muncit pe perioada verii.

Din primele informații se cercetează infracțiunile de loviri, amenințări și lipsire de libertate. Este un dosar în lucru și din surse judiciare am aflat că în această săptămână va fi audiată minoră, însoțită de mama ei. Minora şi mama îl mai acuza pe patron ca ţinut-o să lucreze pe perioada verii fără contract de muncă.