Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

ACUM! O femeie omorâtă în bătaie, EXHUMATĂ LA LUNGEȘTI

foto arhiva Medicii legiști efectuează în această dimineață o exhumare a unei femei de 36 de ani din localitatea Lungești, județul Vâlcea, care a murit în urmă cu 2 ani și jumătate, după ce a fost bătută de mai mulți bărbați.

Oamenii prin sat povestesc că scandalul a izbucnit între femeie și soțul ei, aceasta încasând o bătaie zdravănă. Ulterior, în altercație au mai intervenit și alți doi bărbați, care i-au împărțit femeii pumni și palme.

Se pare că toți protagoniștii scandalului era prieteni de-ai lui Bachus, inclusiv femeia.

Femeia a fost transportată de urgență la spital și peste câteva zile a decedat. Bărbații implicați în altercație au fost aduși în fața instanței de judecată, fiind anchetați pentru uciderea femeii. Este vorba despre Ion Butoieru, soțul victimei, și despre Ilie Mușuroi, cel care în prezent se află în arest la domiciliu.

Femeia de 36 de ani a decedat în data de iulie 2014 și de atunci criminaliștii și procurorii au demarat cercetările, însă criminalii au fost lăsați în libertate, până când s-a finalizat expertiza în acest caz. La sfârșitul anului 2016, Mușuroi, unul dintre bătăuși, a fost plasat în arest la domiciliu.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Vâlcea.