Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT, SINUCIDERE sau CRIMĂ? Un bărbat a fost găsit plutind pe faleza râului Olt din Râmnicu Vâlcea

UPDATE: Parchetul cercetează moarte tânărului găsit plutind pe râul Olt  

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a constituit, la data de 24 ianuarie 2020, o cauză în care se efectuează cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care a survenit decesul unei persoane de sex masculin, al cărei cadavru a fost identificat în albia râului Olt, la data de 23 ianuarie 2020.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,  iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.

 

Cadavrul unui tânăr de 35 de ani a fost găsit în râul Olt joi, 23 ianuarie a.c., la Râmnicu Vâlcea. Un apel la 112 venit în dimineaţa zilei de joi, 23 ianuarie a.c., a anunţat că în apele râului Olt, în zona barajului, pluteşte un cadavru.
Moartea șocantă a unui tânăr de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea, care a fost găsit plutind joia trecută, pe râul Olt, în dreptul grădinii zoologice din Râmnicu Vâlcea, este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.
Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările în care bărbatul a decedat. Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, după ce trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit plutind pe râul Olt.
vom reveni