Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea, în deschiderea Festivalului de Comedie

Timp de cinci zile, Caracalul va deveni capitala comediei româneşti. Un număr de zece trupe de teatru vor susţine, începând de miercuri 15 noiembrie, mai multe spectacole în cadrul Festivalului de Comedie, ajuns deja la cea de-a XIX-a ediţie, desfăşurat în perioada 15-19 noiembrie, pe scena Teatrului Naţional din Caracal. Evenimentul este organizat de Primăria Caracal şi Consiliul Local în colaborare cu Centrul Cultural Municipal.
Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea deschide, miercuri 15 noiembrie, de la ora 10:00, festivalul cu piesa „Rățușca cea urâtă”, pentru ca, de la ora 18.00, Teatrul Municipal Caracal să pună în scenă piesa „Tinerețea noastră”.
Cea de-a doua zi a manifestărilor va cuprinde două evenimente teatrale, de la ora 11.00, piesa „Frumoasa din pădurea adormită”, jucată de actorii teatrului „Colibri” din Craiova şi, de la ora 18.00, „Haide, ucide-mă, dragoste!”, spectacolul Teatrului „Traian Grozăvescu”.
Vineri, 17 noiembrie 2017, vor avea loc două reprezentaţii: de la ora 11.00, se va juca piesa „Muzicanţii din Bremen”, protagonişti fiind actorii Teatrului „Dan Alexandrescu” din Roman, de la ora 16.30 spectacolul „D ale carnavalului”, al aceleiaşi trupe, de la ora 18.00 spectacolul „Acul cumetrei Gurton” al trupei Teatrului „Din culise” din Reghin, iar de la ora 19.30 va avea loc ultima reprezentaţie a zilei susţinută de trupa „Redoute” din Braşov, intitulată „Peşcăruşul”.
În cea de-a patra zi a festivalului, scena Teatrului municipal din Caracal va găzdui de la ora 11.00 piesa de teatru „Cele trei fire de aur”, reprezentaţia trupei de teatru „Albinuţele” din Braşov. Seara se va încheia cu piesa „Un bărbat şi mai multe femei”, spectacol jucat de artiştii Teatrului de Artă din Bucureşti, de la ora 18.00.
Programul festivalului se încheie duminică, 19 noiembrie, cu ultimele două reprezentaţii. De la ora 11.00, „Pinochio”, piesa trupei Teatrului „Traian Grozăvescu” din Lugoj, iar de la ora 18.00 „Interzis sub 18 ani!”, pusă în scenă de actorii Teatrului „Excelsior” din Bucureşti.