Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Vernisajul expoziției personale de sculptură în bronz a artistului Călin Baciu

Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în colaborare cu Filiala Sibiu a UAP din România și cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, va organiza un eveniment deosebit joi, 13 iunie 2024, la ora 17.00. Vernisajul expoziției personale de sculptură în bronz a artistului Călin Baciu va avea loc în Galeria Cozia Pasaj 1.

Această expoziție promite să fie un eveniment cultural remarcabil, oferind publicului ocazia de a admira lucrările deosebite ale unui sculptor talentat. Călin Baciu, cunoscut pentru măiestria și expresivitatea lucrărilor sale, va surprinde audiența nu doar prin operele expuse, ci și printr-un spectacol-surpriză.

La inaugurarea expoziției, participanții vor avea plăcerea de a asista la o interpretare artistică unică, realizată de actori talentați din Sibiu. Această fuziune între sculptură și teatru va oferi o experiență culturală completă și inedită, menită să celebreze arta în diversele sale forme.

Vernisajul se anunță a fi o seară plină de inspirație și creativitate, oferind atât pasionaților de artă, cât și publicului larg, ocazia de a se bucura de un eveniment cultural de înaltă calitate.