Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Lansarea cărţii de poezii „IRUTIM MITURI”

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Muzeul de Artă „Casa Simian”, vă invită vineri, 11 mai 2018, începând cu ora 18:00, la o lansare de carte (de poezii) intitulată „IRUTIM MITURI”, autor Daniela Ionescu, eveniment ce va avea loc la Muzeul de Artă „Casa Simian”.

Daniela Ionescu (n. 1953, Râmnicu Vâlcea) a absolvit în 1976 Universitatea București, Facultatea de Limbi Germanice, secția Engleză-Franceză.

A activat ca profesoară de limba engleză la Liceul Pedagogic și la Colegiul Național „Alexandru Lahovari” din orașul natal.

Traducerea și poezia se constituie în preocupări de suflet. A publicat volumele de poezii: Fără tine (2005) și La ce Bun Poezia (2011).

Una dintre poeziile de marcă ale prezentului volum este „Mărturisire”: „uneori / cuvintele rămân suspendate, / frazele neterminate, / tot mai eliptice / aruncându-mă / într-un abis rece, / fără fund. / Orice gest / sau cuvânt devine inutil / sau o ia razna, / alergând pe / cai sălbatici, / spre o lume nebănuită, / unde hohotește / râsul-plânsul.” 

Vor fi invitați domnii: Doru Moțoc și Sorin Movileanu. 

Vor recita actorii: Camelia Constantin, Gabriel Popescu, Dan Constantin. Scenariu și regia poartă semnătura Cameliei Constantin.